Een betrouwbare logistieke partner

Uw transport veilig, vlot en volledig geregeld

Elke lading veilig en voordelig naar uw bestemming

Wat u ook wil vervoeren, onze chauffeurs brengen het veilig en snel naar uw bestemming. Of het nu gaat om een enkele pallet of volle oplegger, door onze dagelijkse ritten van en naar Zwitserland zijn wij in staat uw lading snel en tegen concurrerende voorwaarden te vervoeren. Daarbij helpen wij u bovendien graag met de juiste documenten voor het transport over de grens.

  • Het transport
  • Snel geregeld
  • Estafette
  • Douanediensten
  • Duurzaamheid
Het transport

Uw lading in veilige handen

Onze goed opgeleide chauffeurs spreken hun talen. Communicatie op de plaats van bestemming gaat dan ook zonder problemen. Onze chauffeurs rijden in goed verzorgde, moderne trucks, die in onze eigen werkplaats in Scherpenzeel worden onderhouden. Ons wagenpark is daarnaast voorzien van moderne beveiligingstechnieken, om een veilig transport van uw lading te kunnen garanderen

Onze logistieke oplossingen

Wij werken al jaren met Dimetra en in al die jaren is duidelijk gebleken dat geen berg te hoog is 😊 wij hebben meestal luchtvracht gerelateerde zendingen, maar dat is nooit een probleem. Zendingen worden altijd keurig netjes conform afgehandeld en wij worden altijd netjes op de hoogte gehouden over de gang van zaken.. Je hebt altijd direct contact met de planning wat de lijnen kort maakt dat geeft je het gevoel geeft alsof het je eigen wagen is.

Thomas, TPT freight

We doen al jaren onze Zwitserland zendingen met Dimetra. Kenmerken zijn service gericht, hoge kwaliteit en hoge kwantiteit. Indien we met een probleem komen dan komt Dimetra met een oplossing. Daardoor zijn ze een zeer gewaardeerde partner.

Irma, Fast Forward Freight

Dimetra is een aanrader voor ieder bedrijf die hun goederen in goede handen, onbeschadigd en snel wil laten vervoeren. Een professioneel en coöperatief team op kantoor en op de weg. „We komen over een half uurtje lossen“, is na 9 Jaar steeds nog onze favoriete zin - omdat we die meestal vroeger horen dan verwacht!

Ellen, Dutch Living

Wij werken ondertussen verschillende jaren met Dimetra naar volle tevredenheid, als exporteur van planten is het voor ons van groot belang dat onze planten snel en onder de juiste condities vervoerd worden naar onze klanten, in al die jaren dat we nu met Dimetra samen werken hebben we daar nog nooit problemen mee gehad, of het nu de afwikkeling is van de documenten of het uit eindelijke transport zelf alles loopt op rolletjes. Mede door de korte lijntjes en het prettige informele contact en de correctheid van de chauffeurs is het een fijn bedrijf om mee samen te werken

Bart, Danico B.V.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lading?

Wij bespreken het graag met u. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze planning.