Tevreden klanten aan het woord

Of wij het goed doen, vragen we het liefst aan onze klanten

Waarom kiezen voor Dimetra?

Als specialist in transport van en naar Zwitserland vertellen we graag wat we voor u kunnen betekenen. Liever nog laten we dat over aan onze trouwe klanten, voor wie wij al vele vrachten hebben mogen vervoeren. Lees hieronder hun referenties en oordeel zelf, waarom u zou kiezen voor Dimetra.

We doen al jaren onze Zwitserland zendingen met Dimetra. Kenmerken zijn service gericht, hoge kwaliteit en hoge kwantiteit. Indien we met een probleem komen dan komt Dimetra met een oplossing. Daardoor zijn ze een zeer gewaardeerde partner.

Irma, Fast Forward Freight

Dimetra is een aanrader voor ieder bedrijf die hun goederen in goede handen, onbeschadigd en snel wil laten vervoeren. Een professioneel en coöperatief team op kantoor en op de weg. „We komen over een half uurtje lossen“, is na 9 Jaar steeds nog onze favoriete zin - omdat we die meestal vroeger horen dan verwacht!

Ellen, Dutch Living

Wij werken ondertussen verschillende jaren met Dimetra naar volle tevredenheid, als exporteur van planten is het voor ons van groot belang dat onze planten snel en onder de juiste condities vervoerd worden naar onze klanten, in al die jaren dat we nu met Dimetra samen werken hebben we daar nog nooit problemen mee gehad, of het nu de afwikkeling is van de documenten of het uit eindelijke transport zelf alles loopt op rolletjes. Mede door de korte lijntjes en het prettige informele contact en de correctheid van de chauffeurs is het een fijn bedrijf om mee samen te werken

Bart, Danico B.V.

Wij werken al jaren met Dimetra en in al die jaren is duidelijk gebleken dat geen berg te hoog is 😊 wij hebben meestal luchtvracht gerelateerde zendingen, maar dat is nooit een probleem. Zendingen worden altijd keurig netjes conform afgehandeld en wij worden altijd netjes op de hoogte gehouden over de gang van zaken.. Je hebt altijd direct contact met de planning wat de lijnen kort maakt dat geeft je het gevoel geeft alsof het je eigen wagen is.

Thomas, TPT freight

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lading?

Wij bespreken het graag met u. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze planning.