Van farma tot high-tech

Bij ons is uw lading in veilige handen

Beveiligd transport van en naar Zwitserland

Wat u ook wilt vervoeren, wij brengen het veilig naar uw bestemming. Onze eigen douaneafdeling en ons slimme estafettesysteem zorgen voor een vlot en veilig vervoer van en naar Zwitserland. Onze vloot is volledig uitgerust met GPS systeem, anti-diefstal zeilen en beveiligde sloten. Onze terreinen in Stromberg en Scherpenzeel zijn bovendien beveiligd met hekwerk en beveiligingscamera’s. Zo weet u zeker dat uw lading veilig aankomt op plaats van bestemming.

Uw lading vlot en veilig over de grens

Maak het uzelf makkelijk

Zwitserland is geen onderdeel van de Europese Unie. Hierdoor krijgt u bij de grens altijd te maken met de douane. Als ervaren transporteur van en naar Zwitserland kennen wij het klappen van de zweep. Douaneagent Dimetra regelt het volledige proces en het papierwerk voor u. Daarmee ontnemen we u de zorgen en zijn uw goederen snel op de plaats van bestemming.

Douaneagent Dimetra
IFS gecertificeerd

Uw goederen gegarandeerd veilig vervoerd

Sinds 2020 beschikken wij over een IFS Logistics certificaat. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilig vervoer van uw lading. Of dit nu food of non-food artikelen zijn: wij voldoen aan alle vereisten om uw goederen veilig van A naar B te transporteren. Het IFS certificaat is het bewijs van onze jarenlange inzet voor kwalitatief hoogstaand transport.

Slim estafettesysteem

Korte levertijden, veilig vervoerd

Dagelijks rijden tientallen wagens van Dimetra van en naar Zwitserland. Halverwege, in het Duitse Stromberg, wisselen onze chauffeurs op het beveiligde terrein van Dimetra Deutschland van oplegger. Zo kunnen zij rusten, terwijl uw lading direct doorgaat naar uw bestemming.

Neem contact op
Onze bestemmingen

Routes via Duitsland, Frankrijk en België

Transport van en naar Zwitserland is onze specialiteit. Op onze doorgaande routes, die langs Duitsland, Frankrijk en België voeren, zijn wij u echter ook graag van dienst. Op de terugweg naar Nederland nemen onze chauffeurs uw lading graag mee vanuit het Zwarte Woud, de Elzas of België.

Bekijk onze bestemmingen

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lading?

Wij bespreken het graag met u. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze planning.