Van food tot high-tech

Wij bieden een totaaloplossing voor uw lading

Groupagevervoer van en naar Zwitserland

Of uw lading nu groot of klein is, wij rijden graag voor u. Al sinds 1990 zijn wij gespecialiseerd in gecombineerd transport van en naar Zwitserland. Met onze uitgebreide vloot, bestaande uit kast-, (mega-)huif- en koel/vriesopleggers rijden we dagelijks meerdere malen van en naar onze bestemming. Hierdoor hebben wij volop mogelijkheden uw lading efficiënt te groeperen in voordelige combinatieritten.

Uw lading vlot en veilig over de grens

Maak het uzelf makkelijk

Zwitserland is geen onderdeel van de Europese Unie. Hierdoor krijgt u bij de grens altijd te maken met de douane. Als ervaren transporteur van en naar Zwitserland kennen wij het klappen van de zweep. Douaneagent Dimetra regelt het volledige proces en het papierwerk voor u. Daarmee ontnemen we u de zorgen en zijn uw goederen snel op de plaats van bestemming.

Douaneagent Dimetra
Slim estafettesysteem

Korte levertijden, veilig vervoerd

Dagelijks rijden tientallen wagens van Dimetra van en naar Zwitserland. Halverwege, in het Duitse Stromberg, wisselen onze chauffeurs op het beveiligde terrein van Dimetra Deutschland van oplegger. Zo kunnen zij rusten, terwijl uw lading direct doorgaat naar uw bestemming.

Neem contact op
Onze bestemmingen

Routes via Duitsland, Frankrijk en België

Transport van en naar Zwitserland is onze specialiteit. Op onze doorgaande routes, die langs Duitsland, Frankrijk en België voeren, zijn wij u echter ook graag van dienst. Op de terugweg naar Nederland nemen onze chauffeurs uw lading graag mee vanuit het Zwarte Woud, de Elzas of België.

Bekijk onze bestemmingen
IFS gecertificeerd

Uw goederen gegarandeerd veilig vervoerd

Sinds 2020 beschikken wij over een IFS Logistics certificaat. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilig vervoer van uw lading. Of dit nu food of non-food artikelen zijn: wij voldoen aan alle vereisten om uw goederen veilig van A naar B te transporteren. Het IFS certificaat is het bewijs van onze jarenlange inzet voor kwalitatief hoogstaand transport.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw lading?

Wij bespreken het graag met u. Neem geheel vrijblijvend contact op met onze planning.